Otvoren zabavni centar Monvi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uobicajen scenarij na dan otvaranja zabavnog centra Monvija dogodio se i ove godine - automobili parkirani gotovo do centra grada, otvorene haube iz kojih se cuje raznovrsna glazba, plasticne caše za neko od alkoholnih pica te nadasve veselo društvo pred samim zabavnim centrom. More mladih ljudi iz cijele Istre, ali i inozemstva koje su u subotu okupirali Monvi dalo je naslucivati da ce zabava kao što je i ocekivano potrajati do ranih jutarnjih sati.

Oko dva ujutro stvorila se najveca gužva na ulazu gdje se u trenucima cekalo i u redu, a Monvi je svoje posjetitelje docekao rodendanski - ukrašen balonima. U raznim kaficima i klubovima svirala je i razna glazba pa je svatko mogao pronaci svoj kutak za uživanje i zabavu uz prijatelje.



Gosti su šetali od kluba do kluba, a da sve ostane u granicama zabave pobrinuli su se brojni zaštitari te policija koja je dežurala pred ulazom. Bilo je to ujedno i pocetak desete ljetne sezone otkako je Monvi preuzela tvrtka Brid iz Pule, a zahvaljujuci kojoj su proteklih godina nastupila brojna poznata imena - Carl Cox, Deep Dish, Riche Hawtin, Basement Jaxx, Zion Train, Asian Dub Foundation, Bajaga, Tony Cetinski samo su neki od njih.

Ove sezone nije otvoren Guerilla bar, ali je na njegovom mjestu otvoren Big Blue, a ostali su standardni - La Playa, Magnus, El presidente, Pool bar, Carribean i amfiteatar. Što ce onima željnim zabave ponuditi Monvi tijekom ove sezone još cemo vidjeti, a na srecu mladih, iako je bilo najavljivano Monvi ce svoja vrata držati otvorenima i ovu ljetnu sezonu. Da je ovakav ili slican prostor potreban, pokazalo je sinoc tisuce mladih. (M. MEDIC)


Podijeli: Facebook Twiter