Otvoren zabavni centar Monvi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Centar zabave za mlade iz cijele Istre sinoc je, kao i svake godine na otvaranju, bio Monvi. More mladih ljudi koji su se do ranih jutarnjih sati okupljali, odlazili i dolazili proslavilo je otvaranje Monvija, koji je s novim i osvježenim konceptom te novim lokalima zapoceo sezonu nocne zabave.

U novom pubu Guerilla na samom ulazu preko puta meksickog restorana i bara puštala se reggae, dub, d'n'b, dubstep i rock muzika, u Big in Blue klubu, nekadašnjoj diskoteci, zabavu su pak pronašli ljubitelji narodne i zabavne glazbe, a tu je i nova pizzerija i fast food Caribbean food.

Na otvaranju Guerilla Puba nastupili su DJ-i Luka iz grupe TBF te Filip Motovunski, u klubu Gallery održao se Balance Party na kojem je nastupio poznati francuski techno producent i DJ Technasia, a uz njega i DJ-evi Psychopats, Bebetto, Chiko, Krekman i Borut. U koktel-baru La Playa nastupli su DJ Luca Montecchi te Prodjo na saxofonu, u Pool baru za glazbu su bili zaduženi DJ-evi Kolle i Ziko, a u klubu El Presidente DJ Adoo te Medo na udaraljkama.

U Magnus Summer Baru rock i pop glazbu puštao je DJ Drago, a u Big In Blue klubu DJ-evi Nešo i Benjo. U meksickom restoranu Los Amicos muziku su puštali Sergio, Franky i Topo. Voditelj sinocnje zabave bio je Marko Petar Oreškovic, a u dvorištu Monvija koncert je održala grupa Kazoo iz Bosne i Hercegovine, koja se fuzijom pop, rock, house i elektronske glazbe nametnula kao odlican live bend.

Dakle, u Monviju je u novom-starom konceptu zadržana osnova, a to je da ce svatko pronaci nešto za sebe i tako ce biti sve do 10. rujna, kada se planira zatvaranje.

Do tada ce biti održani brojni koncerti i partyji poput onog Hladnog piva i grupe Sell Out 1. srpnja, zatim 23. srpnja srpskih power rockera Van Gogh uz predgrupu Baltazar te 29. srpnja u Istri iznimno popularne grupe Dubioza kolektiv iz BiH, prije kojih ce nastupiti Stillness. Ovi koncerti održavat ce se u amfiteatru Monvija pod pokroviteljstvom MTV-a i motom "Glazba ne poznaje granice", a u slucaju kiše nece se odgadati, vec ce se održati u klubu Gallery.

U Monvi se 13. kolovoza vraca legendarna britanska dub-reggae grupa Zion Train, a Balance festival održat ce se od 29. do 31. srpnja, gdje ce glavna zvijezda biti kanadski DJ Richie Hawtin aka Plastikman. U planu je i TNG Party, na kojem ce glavne zvijezde biti Davide Squillace iz Italije i Ida Enberg iz Švedske.

I ove se godine organizira i prijevoz iz Pule Monvi Party busom za koji se karte u Puli mogu kupiti u kaficima Pimp, Red Carpet i restoranu Qpola.


Podijeli: Facebook Twiter