Otvoren Seasplash klub

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

MC Rojc je sinoc službeno dobio nove stanovnike, rijec je o udruzi Seasplash koja je na drugom katu sjevernog krila otvorila svoj klub, a potom je to proslavila 7. Seasplash Fade out partyjem u podzemlju. Za dobru atmosferu na otvaranju kluba pobrinuo se domaci Dubbasstardz kolektiv.

"Otvorili smo klub kao mjesto gdje se može poslušati reggae i svi njegovi pravci, pošto ta scena nema još svoju utvrdu u Puli. Prostor ce biti otvoren vikendom, odnosno cetvrtkom, petkom i subotom od 18 do 22 sata, a organizirat cemo slušaonice s glazbom ne starijom od sedam dana, videoprojekcije, DJ radionice te fotografske radionice", rekao nam je Davor Uljanic–?uro, nadodavši da ce u klubu djelovati i mali shop Kingstoned Sounda gdje ce se moci poslušati, pogledati i nabaviti sve od klasika do recentnih izdanja sa scene.



Cilj udruge i kluba je razvijanje scene koja obuhvaca sve od maticnog reggae-a, preko rootsa, dancehalla, duba, ska, hip-hopa i ostalih prošlih, sadašnjih i buducih derivata ove dinamicne scene koja se u svijetu neprestano razvija i elektronificira.

"I ove cemo godine u suradnji s Gradom po treci put održati Seasplash docek Nove godine na Danteovom trgu. Osim u Puli imamo scenu i u Zagrebu gdje organiziramo 10 do 15 partyja godišnje pod Seasplash zastavom", odao nam je Uljanic.


Podijeli: Facebook Twiter