Otvoren Park Plaza Belvedere u Medulinu

Foto Arenaturist
Foto Arenaturist

Potpuno renovirani Arenaturistov hotel Park Plaza Belvedere Medulin primio je u nedjelju prve goste, izvijestili su iz te tvrtke. Iznos investicije od 17 milijuna eura utrošen je u kompletnu obnovu hotela, a kategoriziran je s četiri zvjezdice i nosi hotelski brand Park Plaza. Kompletno je renovirano svih 427 suvremeno opremljenih soba, veliki restoran s vanjskom terasom i pogledom na more, recepcija, ulazni hol, lobby & aperitiv bar, sale za sastanke s kapacitetima od 30 do 150 sjedaćih mjesta, kinodvorana sa 60 mjesta te vanjski bazen s morskom vodom.

Hotel dobiva i novi spa i wellness centar s grijanim unutarnjim bazenom s morskom vodom, whirlpoolom, saunama, prostorima za tradicionalne i sportske masaže, relax zonom, beauty centrom, fitnessom i teretanom za profesionalne sportaše. Sportski sadržaji hotela između ostalog obuhvaćaju šest travnatih nogometnih igrališta, teniske terene, terene za odbojku na pijesku te atletsku stazu s četiri trake i bacališta.

Kako su priopćili iz Odjela marketinga Arenaturista, poznati istarski umjetnici Robert Pauletta i Bojan Šumonja sudjelovali su u unutarnjem umjetničkom uređenju hotela i za tu priliku osmislili instalaciju koja se spiralno spušta kroz sva tri kata hotela, zatim akrilne slike koje će biti postavljene u predvorju hotela te drvene reljefne brodice koje će se nalaziti u svim sobama. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter