Otvoren novi Adrenalinski park Medulin


Medulin se od danas može pohvaliti novom sportsko-adrenalinskom atrakcijom, a riječ je o novootvorenom Adrenalinskom parku Medulin koji se proteže na ukupno 12 tisuća kvadrata. Na otvaranje su stigli brojni posjetitelji, među kojima ponajviše obitelji s malom djecom. Do novog adrenalinskog parka najlakše je doći Medulinskom cestom, a sam park nalazi se u gustoj hrastovoj šumi preko puta skretanja za Pomer, kod samog ulaza u Medulin.

Ovu novu sportsko-adrenalinsku atrakciju "na noge" je postavila tvrtka Adrenalina, a kako doznajemo, svi koji su danas bili na otvorenju, mogli su besplatno isprobati brojne atraktivne sprave i počastiti se sokovima i kolačima. Pored zabave u prirodi, Adrenalinski park nudi ukupno sedam atrakcija, poput visinskog poligona na stablima, Zip-linea, paintballa za djecu i odrasle, quad stazu, gađanje lukom i strijelom te buggy stazu za malene. Atrakcije mogu koristiti i djeca i odrasli u dobi od 2 do 80 godina, a u sklopu parka, nalazi se i bar, pa pored doze adrenalina, svi posjetitelji nevezano žele li isprobati neku od atrakcija mogu doći samo na piće.

Ulaznica se danas nije naplaćivala, no nakon otvorenja atrakcije će se naplaćivati ovisno koriste li ih djeca ili odrasli. U svakom slučaju, svi oni željni adrenalina, avanture, svježeg zraka i uživanja u prirodi izvan gradske vreve, zasigurno su došli na svoje. Otvaranje parka podržali su svojim dolaskom i brojni Puljani koji su komentirali da ih veseli činjenica što sad u neposrednoj blizini Pule postoji lokacija gdje mogu odlaziti u prirodu i dobro se zabaviti. (D. B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter