Otvoren natječaj za gitarijadu Croatia Bike Weeka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Otvoren je natječaj namijenjen demo bendovima koji se žele prijaviti za učestvovanje na gitarijadi koja će se održati u vrijeme trajanja 22. Croatia Bike Bike Weeka na pulskim Monumentima od 29. kolovoza do četvrtog rujna. Gitarijade organizira moto klub Twin Horn MC u suradnji sa SGK Čarobna frula.

Najboljih pet bendova od prijavljenih nastupit će na velikoj pozornici Croatia Bike Weeka drugog rujna na Monumentima.

Natječaj se odnosi na izvođače koji sviraju autorsku glazbu, rock, pop, indie, punk, metal, alter ili glazbu sličnog izričaja, a dolaze s područja Republike Hrvatske.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju izvođači koji u vrijeme slanja prijave nemaju službeno objavljeni nosač zvuka, koji je bio ili je u prodaji na teritoriju Hrvatske.

Svi zainteresirani izvođači moraju dostaviti najmanje dva autorska glazbena djela u mp3 formatu, tekstove za iste, biografiju sa slikom cijelog banda i kontakt (ime, prezime, adresu, telefon i e-mail zastupnika banda) na mail [email protected] s naznakom "Za natječaj!", a rok je 15. kolovoza. Nakon preslušavanja pristiglih glazbenih uradaka te prosudbe stručne komisije Twin Horn MC će na svojim službenim stranicama www.twinhorn.hr do 20. kolovoza objaviti popis pet izvođača koji će nastupiti na gitarijadi Croatia Bike Weeka. Na pozornici će biti postavljen profesionalni razglas i binska oprema.

Pobjednici koje odabere stručna komisija će biti bogato nagrađeni vrijednim poklon bonom u trgovinama Euro Unita te korištenjem studija Edija Cukerića Radna Soba Pionir za snimanje promo CD-a s tri autorske pjesme.

Croatia Bike Week je moto okupljanje te ujedno i rock festival u sklopu kojeg svake godine nastupi petnaestak bendova. Posjećuje ga brojna publika pa se pred pozornicom često skupi i desetak tisuća ljudi. U sklopu glazbenog programa ove će godine nastupiti Opća Opasnost, Vedran Božić & Rock Masters, The Cool Shakes, Sister Soul & Blaxperts, The Second Hand Bend, The Night Express i drugi. Više o programu može se pronaći na stranicama www.croatiabikeweek.com (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter