Otvoren dio rive, danas i Karolina


Jučer poslijepodne u 16.20 sati nakon 11 mjeseci za promet je otvoren dio rive od Karoline do križanja s Ulicom sv. Ivana (semafor). Nakon popodnevne špice vozilima je iznova omogućeno prometovanje novoasfaltiranom dionicom rive.

Uz otvaranje rive od danas, kako nam je potvrdio direktor Pulaparkinga Branislav Bojanić, s radom počinje i najveće pulsko parkiralište pod naplatom Karolina.

Dionica rive puštena je u promet nakon pregleda PU istarske, koja je pratila otvaranje i postavila prometne policajce na križanje ulica Dubrovačke bratovštine i Svetog Ivana s Amfiteatarskom i Carrarinom ulicom. Vozači se pozivaju na oprez prilikom prometovanja tim raskrižjem jer više nemaju prednost vozila koja prometuju iz smjera Amfiteatarske, već se regulacija vratila na stari režim, prije radova, te prednost imaju vozila iz smjera Dubrovačke bratovštine i Svetog Ivana.

Otvaranje ovog dijela rive trebalo bi poboljšati povezanost iz smjera s Velog Vrha preko Partizanskog puta i rive prema gradu, odnosno, rasteretiti Giardine, odakle će se vozila moći spustiti na rivu skrenuvši lijevo na semaforima. (G. ROJNIĆ, snimio D. ŠTIFANIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter