Otvoren adrenalinski park na šetalištu Lungomare

Otvoren adrenalinski park na šetalištu Lungomare (D.ŠTIFANIĆ)
Otvoren adrenalinski park na šetalištu Lungomare (D.ŠTIFANIĆ)

Više stotina Puljana svih uzrasta odazvalo se popodnevnom otvorenju Adrenalinskog parka na šetalištu Lungomare ponad kupališta Mornar. Park je rezanjem vrpce svečano otvorio 3-godišnji Luka Milohanović, uz Matiju i Andrea, najmlađi sin vlasnika parka Florisa Milohanovića, inače vlasnika tvrtke EZEA, poznatije Puljanima kao Zea Tours.  Kako je na samom otvaranju naglasio Floris Milohanović, park je namijenjen i djeci i odraslima, a poseban naglasak stavili su na sigurnost, prošli su sve sigurnosne provjere, dobili potrebne ateste pa se korisnici sada mogu s punim povjerenjem penjati.

- Posebno bih se zahvalio Gradu Puli što su riješili dio nogostupa i javne rasvjete koji su nedostajali u ovom dijelu, rekao je Milohanović i zahvalio se gradonačelniku Borisu Miletiću koji se također odazvao svečanom otvorenju.

Tijekom večeri penjanje je bilo besplatno, a do kraja svibnja vrijedit će promotivna cijena ulaznice od 25 kuna na sat. Radno vrijeme bit će svakodnevno od 9 do 21 sat, a za sigurnost će brinuti trenutno tri zaposlenika, a u sezoni i više. Park nudi ukupno 30 elemenata na poligonu te veliki 80-metarski zip line, a sve se prostire u šumici na 2.500 kvadrata. U jednom dijelu je uređen i mali ograđeni poligon za najmanju djecu, dok za one veće ostaje poligon na visini od kojih najviše točke dosežu šest metara. Na poligonu u isto vrijeme može biti do 40 ljudi. Cijeli park pokriven je i besplatnim WiFi-jem. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter