Otvara se klub udruge Seasplash

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ove subote u Rojcu ce se održati 7th Seasplash Halloween Fade Out Party, ali i otvoriti klub udruge Seasplash, na drugom katu sjevernog krila Rojca. Dakle, u 18 sati za dobrodošlicu i zagrijavanje pobrinut ce se pulski DJ kolektiv Dubbasstardz koji je pulska publika vec imala prilike dobro upoznati. Nakon 22 sata sve se seli u Podzemlje gdje ce se održati Fade out party koji se redovito održava svake godine kao svojevrsni pozdrav Seasplash festivalu do iduceg ljeta, a nastupit ce zagrebacki izvodaci.

Bamwise je po mišljenju Seasplasha jedan od najkvalitetnijih domacih mladih bendova, premijerno se predstavio na ovogodišnjem vec spomenutom festivalu, a rijec je o obecavajucem dub sastavu koji svira uživo i unatoc kratkom stažu vec nudi bogatstvo svirke, zvuka i vizualizacija. Nakon njih party ce režirati soundsystem Jahstice Sound uz roots i dub glazbu te Meniga dubstep DJ setom.

Udruga Seasplash prostor u Rojcu dobila je prije dvije godine, ali tek se ove, po mišljenju clanova, skupila kriticna masa koja je artikulirala potrebu za klubom kroz razlicite aktivnosti, od organizacijskih do produkcijskih. Klub je zamišljen kao mjesto okupljanja ljubitelja reggae glazbe i svih ostalih pravaca nastalih iz tog. U prostoru namijenjenom više za popodnevna i ranovecernja okupljanja održavat ce se i DJ-ing radionice, slušaonice i projekcije dokumentaraca. Iz udruge najavljuju i slušaonice svakog tjedna, od cetvrtka do subote, od 18 do 22 sata.


Podijeli: Facebook Twiter