Ottochian: Bod me ne bi zadovoljio

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pred nogometašima Istre 1961 danas je susret 26. kola Prve HNL, gostovanje kod Zagreba koje ce se igrati na stadionu u Kranjcevicevoj s pocetkom u 18 sati. Bit ce to ogled susjeda na ljestvici, sedmoplasiranog Zagreba koji na svom kontu ima 36 bodova, i Puljana koji su se s bodom manje smjestili stepenicu ispod njih. Ujedno, bit ce to prilika "zeleno-žutima" da se osvete "bijelima" koji su ih jesenas na "Drosini" svladali s 1:0.

- Idemo u Zagreb po pobjedu. Puno smo toga napravili u proljetnom dijelu, ali još nismo ostvarili naš primarni cilj, ostanak u ligi, tako da nam ne preostaje ništa drugo nego napasti i probati osvojiti tri boda - nesklon je bilo kakvim kalkulacijama Andrea Ottochian, Rovinjež u redovima Istre 1961. - Da mi netko sada ponudi bod, ne bih ga prihvatio jer mislim da smo kvalitetniji od Zagreba, što uostalom i pokazuju naši rezultati.

Istrin niz bez poraza protegnuo se na deset utakmica, osam prvenstvenih i dvije u Kupu.

- Lijepo je u takvoj situaciji dolaziti na treninge, biti dio svlacionice u kojoj je atmosfera odlicna - istaknuo je Ottochian koji je, otkad je zimus Karlovac zamijenio Pulom, na cetiri utakmice dobio povjerenje Igora Pamica, provevši ukupno 160 minuta na terenu.

Buduci da je "div iz Žminja" za subotu najavio veliku rotaciju u sastavu, za ocekivati je da ce Ottochian dobiti priliku da se suprotstavi momcadi protiv koje je odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Karlovca. Na kojoj ce to biti poziciji, to mu je u ovom trenutku najmanje važno.

- Lijepo je igrati u Kranjcevicevoj gdje nikad nema pritiska s tribina, narocito kad znamo da naši navijaci ni ovaj put nece izostati. Što se mene tice, bitno mi je jedino da igram, mogu i lijevo i desno, a na treneru je da odluci. (Ivica CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter