Otpadnici od Boga krivi za pedofiliju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na Aveniji Većeslava Holjevca u Zagrebu postavljeno je pet velikih plaćenih billboard-plakata koji simbolima upozoravaju da su uzroci pedofilije komunizam, mir, tarot, egipatska mitologija, horoskop i sl. S lijeve strane plakata su simboli svih tih današnjih »zala« a na desnoj strani plakata piše »Posljedica: pedofilija«, s naslikanom rukom koja ulazi u međunožje.

Plakat je potpisao velečasni Ivica Berdik iz župe sv. Stjepana prvomučenika u Botincu, a on nam je jučer rekao da su billboarde isfinancirali »dobri ljudi«.

»S lijeve strane na billboardu je otpad od Boga a onda na desnoj strani posljedice – to je pedofilija. Pedofilija je jako popularna u svijetu, a kod nas na sreću nije još toliko. A dragi Bog zna što će biti u ljudskoj povijesti pa zato u Bibliji u 25. Poslanici Rimljanima piše »... jer su istinu Božju zamijenili lažima«. Bog ima povijest u svojim rukama, to je snaga Božje riječi. Poruka je da bilo koji otpad od Boga vodi u ponor«, rekao nam je jučer velečasni Ivica Berdik.

Kazao nam je da ne zna hoće li biti kakvih nastavaka akcije, »pratimo situaciju pa ćemo vidjeti kako će se to dalje razvijati«, kaže nam Berdik.

Što drugo reći nego da ovi plakati podilaze najkonzervativnijem katoličkom svjetonazoru koji svaki drugi svjetonazor proziva kao bezboštvo koje izaziva i odgovorno je za zlo u svijetu. Prejednostavna, zatucana slika svijeta velečasnog Berdika i njegovih financijera. (Z. DUKA)


Podijeli: Facebook Twiter