OTP banka - Zagreb 3:1

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Odbojkašice OTP banke su u uzvratnom susretu doigravanja za plasman od 5. do 8. mjesta u cetiri seta bile bolje od gošci iz Zagreba. Do prvog su ovosezonskog slavlja nad Zagrepcankama u cetvrtom susretu igracice trenera Brešcica stigle "budenjem" nakon izgubljenog startnog seta. Tražeci pravi odgovor na kljucni problem svojih igracica, prijem servisa, trener Brešcic odlucio je u startnu postavu gurnuti mladu Elenu Baric i taj mu se potez na koncu isplatio. Terlevic, Baric i libero Tadic od drugog su seta nadalje lakocom krotile gostujuce servise cime je proradio pulski napad, a kad su se na sve nadovezali i uspješni blokovi srednjih blokera Slavulj i Celije gošcama nije bilo spasa. U igri ih je koliko toliko održavala tek iskusna Dina Becic, ali bilo je to premalo da se sprijeci zasluženo slavlje Puljanki.

SC Mirna, Pula. Gledatelja: 100. Suci: Poropat (Rovinj), Babic (Rijeka).

OTP BANKA: Vitasovic 6, Jahn 19, Terlevic 8, Baric 7, Celija 11, Slavulj 17, Tadic (L), Matticchio, Todorovic, Dmitrovic, Šegota.

ZAGREB: Dobric 3, Marušcec 12, Ban 1, Gagulic (L), Mrkonjic 8, Becic 18, Milunovic, Vlašic, Pastuovic 7, Rupcic 1, Cuic 2, Ivanovic (L). (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter