OTP Banka - Vukovar 1:3

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulske su odbojkašice nedjeljnom matinejom u Vukovaru, buduci da je susret u kojem su bankarke formalno bile domacini odigran u 11 sati, zatvorile sezonu. Drugim porazom od Vukovarki u dva dana OTP banka je prvenstvo zakljucila na šestoj poziciji.

Nakon subotnjeg poraza u tri seta u prvom susretu doigravanja za peto mjesto, bankarke su u nedjelju osvojile pocetni set, ali je to bilo sve što su igracice trenera Jovanovica napravile do kraja susreta.

Puljanke kao da su se bolje naspavale nakon subotnjeg ogleda jer su Vukovarke prvi set odigrale slabo i uspavano. Od pocetka seta OTP banka je povela i vrlo brzo stvorila šest poena prednosti, koje je do kraja i povecala. I drugi su set Puljanke bolje pocele ostvarivši prednost od 7:3.

Tada dolazi do budenja u redovima Vukovarki, na servis dolazi Dunja Novalic, a raspucala se visoka Tihana Babic i Vukovar osvaja sedam poena za redom. Do završnice seta pulske igracice uspijevaju doci do poravnanja kod rezultata 22:22, ali tada Beta Dumancic sa tri uspješna servisa donosi poravnanje u setovima.

Treci set je bio najzanimljiviji i najneizvjesniji. Vecim dijelom seta Vukovarke su imale prednost od tri do cetiri poena, ali OTP banka uspijeva u završnici doci do poravnjanja, 20:20. Vukovarke završnicu seta zahvaljujuci dobrim servisima ipak rješavaju u svoju korist.

Cetvrti set bio je formalnost, Puljanke kao da su jedva cekale da to što prije završi, tako da u ovom setu nije bilo vecih uzbudenja i Vukovar je vrlo brzo ovaj set, a time i utakmicu riješio u svoju korist zauzevši na kraju peto mjesto u Prvoj ligi.

Dvorana Osnovne škole Dragutina Tadijanovica. Gledatelja: 50. Suci: Vlatko Rakin i Ivan Radanovic (oba Osijek).

OTP BANKA: Juric, Terlevic, Dudic, Jahn, Slavulj, Racic, Licul, Celija, Vitasovic, Dmitrovic, Halilovic (L).

VUKOVAR: Babic, Džamarija, Augustinovic, Savic, Jurkovic, Draženovic, Ciric, Novalic, Mrdanov, Grubeša, Panic, Dumancic.


Podijeli: Facebook Twiter