OTP banka - Osijek 3:0

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulske su odbojkašice, ocekivano, nakon samo tri seta i 65 minuta igre došle do pobjede protiv Osijeka u zaostalom susretu 18. kola Prve A lige. Bankarke su protiv Osjecanki odradile tek lakši trening.

Pocetna pulska postava: Vitasovic, Dogan, Terlevic, Drviš, Slavulj, Racic i libero Ikanovic krenula je furiozno, s 5:0, u susret. Uslijedila je kraca kreativna stanka koja je gošcama preko iskusne Marijete Romic omogucila jedino izjednacenje u cijelom susretu, 5:5. Potom su bankarke preko raspucane Marije Slavulj otišle na 13:5 i ubrzo osvojile prvi set.

U drugom su pulske igracice servisima tehnicarke Tee Vitasovic ponovno povele 5:0, ali su potom i nastavile istim ritmom, pa je Ivana Dogan ubrzo poentirala za 12:1. Takva je prednost omogucila pulskoj klupi da u završnici dobije priliku uci na parket, pa su do 25:12 u drugom setu svoj obol dale i Vuletic, Jahn, Todorovic i Milin.

U trecem je setu startnih 7:0 servisima Nike Todorovic omogucio Puljankama da bez stresa privedu susret kraju, a jedino što je iskakalo iz uobicajenih okvira bio je žuti karton gostujuce trenerice zbog ironicnog komentiranja jedne sudacke odluke.

OTP banka - Osijek 3:0 (25:14, 25:12, 25:13). SC Mirna. Gledatelja: 40. Suci: Poropat (Rovinj) i Ruba (Pula).

OTP BANKA: Vitasovic 2, Dogan 12, Jahn 2, Racic 9, Drviš 5, Terlevic 9, Ikanovic (L), Todorovic 2, Slavulj 12, Vuletic, Milin.

OSIJEK: Romic 6, Danilovic 2, Volmut 2, Juric 3, Jakšetic, Bilic 4, Radovic 1, Šimunec (L). (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter