OTP banka - Mladost 2:3

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mogle bi odbojkašice OTP banke ove sezone izdati knjigu pod naslovom "Kako izgubiti dobivenu utakmicu". Uspjele su još jednom izgubiti vec dobiveni susret, nakon vodstva 2:0 u setovima vratile su ekipu Mladosti u život i na kraju umjesto prve domace prvenstvene pobjede nakon ravno dva sata igre upisale tek drugi domaci bod, ukupno sedmi, u susretu 8. kola Superlige.

Jedini koji ovom prilikom nikako nije mogao izgubiti bio je legendarni Pero Tadic na tribinama. U pulskim mu je redovima na poziciji libera igrala najmlada kcerka Petra, a kod gošci na poziciji tehnicarke druga kcerka, Antea. Tako da je u svakom slucaju mogao proslaviti pobjedu.

Bio je ovo vrlo cudan susret u kojem ni jedna ni druga ekipa nisu briljirale na prijemu servisa što je rezultiralo s cak 28 poena postignutih direktno iz servisa. Rekorderka je bila pulska kapetanica Tea Vitasovic s cak 12 neobranjenih servisa na krilima kojih su bankarke i osvojile prvi i drugi set.

S obzirom na takav propuh na prijemu servisa obje su ekipe imale velikih problema u organizaciji napada, pogotovo je Puljankama nedostajao napad kroz sredinu, te se tehnicarka Vitasovic vecinom oslanjala na Jahn i Dmitrovic, dok je gostujuca tehnicarka Antea Tadic ipak imala više raspoloženih napadacica.

Nakon izgubljena prva dva seta igracice "Mladosti" sretno i spretno su stigle do izjednacenja. U trecem su setu Puljanke preko Dmitrovic došle do 23:24, ali je potom Uljevic donijela gošcama prvi set. U cetvrtom setu je Jahn izjednacila na 23:23 da bi Uljevic donijela gošcama set loptu koju su odmah i realizirale zahvaljujuci promašaju Dmitrovic u napadu.

U petom su setu bankarke izdržale samo do rezultata 4:4, potom su Cutuk s dva bloka i Jelic s par uspješnih napada omogucile gošcama vodstvo od 12:6 i s obzirom na spuštene glave Puljanki u tim trenucima bilo je vidljivo da ce se još jednom gošce veseliti u Pattinaggiu.

OTP banka - Mladost 2:3 (25:22, 25:19, 23:25, 23:25, 6:15). Dvorana SC Mirna. Gledatelja: 100. Suci: Brlas i Babic (oba Rijeka).
OTP BANKA: Baric, Jahn 19, P. Tadic (L), Celija 8, Vitasovic 15, Dmitrovic 19, Šegota 8, Slavulj 11, Juric.
MLADOST: A. Tadic 4, Jelic 16, Cutuk 14, Klaric 9, Bazina 12, Uljevic 12, Linaric (L), Šaini, Paležac, Magdic, Šunjic 1.


Podijeli: Facebook Twiter