OTP banka - Marina Kaštela 3:0

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sigurnom pobjedom u tri seta za 65 minuta igre odbojkašice pulske "OTP banke" napravile su preko "Marine Kaštela" glavni korak prema nastupu na final fouru Kupa Hrvatske. U prvom susretu cetvrtfinala igracice trenera Jovanovica rutinski su svladale clanice Prve B lige ne koristeci nedovoljno oporavljenu Dudic i Licul, dok su sve ostale igracice  dobile priliku da se predstave pred solidno ispunjenim tribinama Pattinaggia. Ovim su pulske odbojkašice upisale i sedmu pobjedu u osam službenih susreta ove sezone, a za prolazak u završnicu Kupa bit ce im dovoljan i jedan osvojeni set u uzvratnom susretu.

"Bankarke" su u susret krenule s najjacom postavom, ali su gošce na krilima Kolak i zahvaljujuci pogreškama Puljanki držale prikljucak sve do rezultata 13:12. Potom je kapetanica Marina Jahn napadackim poenom i blokom pokrenula pulski stroj i do kraja su seta gošce upisale još samo sedam poena. U drugom su setu servisima Vitasovic Puljanke povele 6:1. U trecem su setu pulske igracice odigrale i nekoliko atraktivnih akcija koje su uspješnim napadima zakljucile Radišic i Slavulj, a iskusna Dogan bila je tu da u svakom trenutku odagna gošcama pomisao na moguce osvajanje seta.

Prva utakmica cetvrtfinala Kupa Hrvatske za odbojkašice: OTP banka - Marina Kaštela 3:0 (25:19, 25:17, 25:19). Dvorana SC Mirna. Gledatelja: 100. Suci: Bingula (Zagreb) i Vurušic (Varaždin).

OTP BANKA: Vitasovic 6, Juric 3, Jahn 6, Slavulj 11, Dogan 13, Dmitrovic 8, Terlevic 3, Dudic, Radišic 6, Celija 4, Halilovic (L), Licul (L).

M. KAŠTELA: Milun 1, Osibov 1, Šiško 4, Hrstic 2, Vukasovic (L), Matijaca, Bralic 3, Kolak 8, Juric 4.


Podijeli: Facebook Twiter