OTP banka - Marina Kaštela 0:3

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Odbojkašice Marine Kaštela zalupile su igracicama OTP banke vrata Kupa Hrvatske. Nakon što su ih s 3:0 svladale u Kašteli, istim je rezultatom završen i sinocnji uzvratni susret prvoga kola odigran u Pattinaggiu.

Puljanke su cijeli susret odigrale s Nikom Todorovic na poziciji tehnicarke, dok je polovicom druge dionice umjesto Drviš ušla Jahn. Ostatak postave bio je kao i u prošlom susretu, a nažalost takav je još jednom bio i prijem servisa koji se u ovim utakmicama pokazuje glavnom manom pulske igre.

Slab prijem servisa i dekoncentracija u bloku bili su kobni za "bankarke" u prvom setu. Osim izjednacenja na 5:5, sve ostalo išlo je na mlin gošci cija je tehnicarka Žunic razigrala sve tri napadacice, Balic, Andelkovic i Teu Juric. U drugom setu Puljanke su znatno popravile svoju igru na prijemu servisa zahvaljujuci Terlevic i Vitasovic, što je tehnicarki Todorovic omogucilo da igra brze napade za Slavulj i Racic,i kao plod takve igre stiglo je vodstvo od 9:6, potom i dobrim blokom Jahn od 19:16.

Na žalost po domace, servisima Žunic gošce se vracaju u život i okrecu na 20:23, a nakon što su pulske igracice spasile dvije mec lopte preko Jahn i Terlevic, na kraju je presudila Balic.

U trecoj dionici su "bankarke" bile u igri dorezultata 15:16, nakon cega su gošce na krilima servisa Bašelovic odjurile do pobjede i ulaska u drugo kolo Kupa. Puljanke ce ovaj neuspjeh nastojati ublažiti u nedjelju kad u 2. prvenstvenom kolu ugošcuju Zagreb.

SC Mirna. Gledatelja: 100. Suci: Stipanicev, Rajkovic (oba Rijeka).

OTP BANKA: Todorovic, Terlevic 7, Drviš 2, Dogan 6, Slavulj 7, Racic 9, Jahn 9, Vitasovic (L), A. Juric, Baric,Halilovic (L), Ikanovic.

M. KAŠTELA: Nincevic, Balic 12, V. Juric 3, Batinic, Žunic 8, Stanovic 6, Bašelovic 5,T. Juric 7, Pavlov (L), Andelic 8, Brkan, Runjic. (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter