OTP banka - Kaštela DC 3:1

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Napokon domaci trobod. Pulske su odbojkašice konacno u 11. kolu Superlige došle do premijerne pobjede na svom parketu svladavši Kaštelanke u cetiri seta, cime su ih prestigle na ljestvici.

Zaigravši u novim dresovima, koje im je kupila bivša bankarka Mia Jerkov, i s povratnicama Sarom Terlevic i Lenom Radunic, od kojih je samo prva zaigrala, uspjele su pulske igracice vodene trenerima Brešcicem i Jovanovicem na koncu išcupati toliko željenu pobjedu.

No, nisu igracice OTP banke do vec cetvrte pobjede nad Kaštelankama ove sezone stigle s ocekivanom lakocom. Samo osam gostujucih igracica, koliko je došlo u Pulu, držalo je u šahu domace odbojkašice puna tri seta.

Neocekivano loša igra Puljanki na prijemu servisa, gdje se osjetio nedostatak bolesne Dmitrovic, staticna obrana u polju i pocetnicke pogreške u napadu, sve je to omogucilo gošcama da na krilima raspoložene Elene Vukic skoro odnesu bod iz Pattinaggia.

OTP banka - Kaštela DC 3:1 (26:24, 20:25, 25:23, 25:16)

SC Mirna.
Gledatelja: 100. Suci: Hranic, Gvozden (oba Rijeka).

OTP BANKA:
Vitasovic 8, Jahn 9, Celija 11, Slavulj 12, Šegota 20, Terlevic 8, Tadic (L) 1, Radunic, Juric, Matticchio, Baric, Todorovic.

KAŠTELA DC: Botic, Baric 6, Sobin 5, Sucic 4, Plazonic, Vukic 24, Hrstic 4, Šubara 14.


Podijeli: Facebook Twiter