OTP banka - Kaštela DC 3:0

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulske odbojkašice teže su negoli to krajnjih 3:0 sugerira došle do pete prvenstvene pobjede. U susretu 6. kola Prve A lige "OTP banka" je svladala izrazito visoke i neugodne gošce iz Kaštele i time ucvrstila drugu poziciju u prvenstvu iza vodece "Mladosti" koja je uspješno prošla i gostovanje u Vukovaru. Glavni problem pulske igre bio je, pred više no solidno ispunjenoj tribini u Pattinaggiu, prijem servisa. Taj je segment igre punih set i pol visio kao mac nad glavama pulskih igracica zbog cega ovom prilikom nije funkcionirao napad kroz sredinu, dosad jedno od jacih oružja "bankarki", i to je bio glavni razlog što su gošce bile vrlo blizu osvajanja i prvog i drugog seta.

No, u kljucnim su trenucima, u završnici "bankarke" bile koncentriranije i tako s prednošcu od 2:0 ušle u treci set u kojem gošce više nisu uspijevale pratiti tempo domacih igracica koje su predvodile Dmitrovic i Terlevic.

OTP banka - Kaštela DC 3:0 (25:23, 25:22, 25:21). Dvorana SC Mirna. Gledatelja: 200. Suci: Babic, Brlas (oba Rijeka).

OTP BANKA: Vitasovic 1, Juric 2, Jahn 6, Slavulj 7, Dmitrovic 15, Dogan 6, Terlevic 11, Dudic 4, Halilovic (L), Licul (L), Radišic 1, Celija.

KAŠTELA DC: Baric, Curic 5, Katic 4, Ljubicic 3, Matkovic, Miljak 13, Sobin 2, Sucic, Šamadan 7, Vukic 7, Zagorac (L).


Podijeli: Facebook Twiter