OTP banka - Cestorad 1:3

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Odbojkašice "OTP banke" upisale su i drugi domaci poraz na otvaranju sezone, nakon "Vukovara", bodovima su se u Pattinaggiu osladile i Vinkovcanke.

Domaci trener Jovanovic Vinkovcankama je suprotstavio postavu u kojoj su na mjestu primaca-pucaca igrale Jahn i Dmitrovic, srednji blokeri bili su Slavulj i Celija, igru je organizirala Juric, a njena dijagonala bila je Šegota.

Kako je susret krenuo, zapoceli su i domaci problemi s prijemom, neovisno o tome koja je gostujuca odbojkašica bila na servisu.

Drugi set otvorila je pocetna postava, uz Todorovic na mjestu tehnicarke, a za razliku od prve dionice kad su bile nepogrešive, gošce su pocele promašivati servise. Na prvi sudacki time-out otišlo se pri rezultatu 5:8, nakon cega su "bankarke" serijom 7:0 preokrenule stvari u svoju korist.

Domaca prednost trajala je do završnice seta kad Vinkovcanke dolaze u vodstvu najprije s jednim (20:21), a potom i s dva poena razlike (21:23). Cinilo se u tom trenutku da je i drugi set izgubljen, no dobri blokovi Slavulj i napadi Šegote i Jahn donose poravnanje (28:26).

Sigurnom su igrom odbojkašice "Cestorada" krenule i u cetvrti set te se cinilo da ce i njega brzo riješiti u svoju korist, ali domace se igracice odbijaju predati i pri rezultatu 12:18 s pet uzastopnih poena hvataju prikljucak. Nedugo zatim vec je 20:20, no sve dobrog što su tada uradile Puljanke su "prosule" s novim pogreškama i pet poena kasnije stigao je kraj susreta.

Utakmica 3. kola Superlige odbojkašica. Dvorana SC Mirna. Gledatelja: 80. Suci: Mario Babic i Dravko Stipanicev (oba Rijeka).

OTP BANKA: Todorovic, Tadic (L), Šegota 18, Jahn 17, Slavulj 14, Baric 1, Juric 1, Halilovic (L), Celija 7, Vitasovic, Dmitrovic 8, Matticchio.

CESTORAD: Mijokovic 4, Leko 8, Beljan, Antolovic (L), Zamora 11, Jovicic 18, Pajvancic 19, Šitum, Tomic 11.


Podijeli: Facebook Twiter