Otkud metak u nadlaktici gosta "konjušnice"?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U subotu oko 3 sata policija je zaprimila dojavu iz Hitne medicinske pomoci da se ondje nalazi osoba koja je teško povrijedena, odnosno da ima strijelnu ranu lijeve nadlaktice, izvijestio je u ponedjeljak nacelnik OKC-a Marko Petkovic nakon novinarskog upita o okršaju kod narodnjackog kluba Beautiful u Medulinu, popularno zvane "konjušnice". Kazao je da se okolnosti pucnjave još rasvjetljavaju te da zasad, u interesu istrage, ne može iznositi detalje.

Neslužbeno doznajemo da je ozlijedeni muškarac operiran te da policija s njim još uvijek nije obavila razgovor o okolnostima dogadaja. Ujedno, zasad nitko nije kriminalisticki obraden iako se s osobama koje su videne u društvu s ozlijedenim muškarcem obavljani razgovori. Buduci da su neslužbene informacije govorile da je pucnjavi izvan kluba prethodila svada u unutrašnjosti kluba uputili smo se u Medulin ne bi li doznali nešto više o samoj pucnjavi, ali i o identitetu aktera.

Vlasnik ranca u kojem se nalazi narodnjacki klub Beautiful Branko Popov rekao nam je da je lokal dao u najam, te da o pucnjavi i ranjavanju ne zna ništa te nas je uputio na Željka Šerica sadašnjeg voditelja kluba i najmoprimca.

- Informacija o pucnjavi kod narodnjackog kluba može se odnositi i na neko mjesto udaljeno dva kilometra odavdje, mogla se dogoditi i na Medulinskoj cesti. Unutrašnjost kluba i parkiralište imaju nadzorne kamere. Policija je bila kod mene i pregledala je snimke. Taj covjek se tek u 3 sata ujutro javio na hitnu, a iz kluba je izašao tocno u 1.48 sati. Tada je sjeo u automobil i otišao. Cekam izvješce od policije. Držim lokal tri godine i nikad nije bilo nikakvih problema, rekao je Željko Šeric i dodao da ga je uznemirila vijest o tome da se pucnjava dogodila unutar ili ispred kluba, te da je spreman podici tužbu protiv ranjenog muškarca ako je lagao o mjestu sukoba.

Ni susjedi koji stanuju u blizini kluba nisu zamijetili ni culi ništa što bi odstupalo od uobicajene subotnje gužve, a tako niti pucnjavu. Pa ipak doznajemo da je policija kod Bautifula obavila ocevid i pronašla neke tragove cijom ce analizom utvrditi mogu li se povezati s pucnjavom.


Podijeli: Facebook Twiter