Otkriven provalnik u domove Puljana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za ukupno 11 kaznenih djela teških krađa, odnosno krađa počinjenih provaljivanjem u domove Puljana, pri čemu je jedna ostala u pokušaju, pulska policija sumnjiči 34-godišnjaka iz Pule. On je po dovršetku istraživanja 18. rujna predan u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Muškarac je osumnjičen da je od 27. veljače do 18. kolovoza  dvaput provalio u stanove u Stankovićevoj ulici u Puli te ukrao nakit čime je oštetio 63-godišnjakinju i 64-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna. Potom je u dva navrata u Rakovčevoj ulici provalio u stanove i ukrao nakit i ručni sat, oštetivši 55-godišnjakinju i 55-godišnjaka za nekoliko tisuća kuna.

Također, sumnjiči ga se da je u dva navrata provalio u stanove u Radićevoj ulici te ukrao prijenosno računalo i nakit oštetivši 29-godišnjakinju i 44-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna. U četiri je navrata u Zadarskoj, Švalbinoj, Tartinijevoj i Kukuljevićevoj ulici provalio u stanove i otuđio razni nakit i novac. Time je oštetio 61-godišnjaka i tri žene u dobi od 64, 69 i 59 godina za više desetaka tisuća kuna. U Supilovoj je ulici provalio u stan u vlasništvu 58-godišnjakinje, ali je ondje samo razbacao stvari te otišao bez ikakvog plijena. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter