Otkriven jedan od napadača na navijače Željezničara

(Ilustracija/Arhiva)
(Ilustracija/Arhiva)

Tridesettrogodišnjak iz Pule jedan od vinovnika sukoba u Rovinju 2. veljače u poslijepodnevnim satima, nakon utakmice između pulskog prvoligaša Istre 1961 i sarajevskog Željezničara odigrane u sklopu turnira Istria Winter Kupa, utvrdila je policija nakon više od 15 dana krim-istraživanja.

Puljanina se tereti da je jedan od napadača koji su na parkiralištu u Ulici Stjepana Radića, nedaleko od stadiona Valbruna na kojem se igrala utakmica, napali skupinu navijača Željezničara. Pritom je ozlijeđen 27-godišnji državljanin BiH koji je najprije pogođen kamenom u glavu, a dok je ozlijeđen ležao na podu 33-godišnjak ja nekoliko puta udario rukama i nogama. Ozljede koje je zadobio 27-godišnjak okvalificirane su kao lakše.

Protiv rabijatnog 33-godišnjaka Puljanina bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odnosno drskog ponašanja na javnom mjestu, a policija nastavlja kriminalističko istraživanje ovog slučaja kako bi otkrila i ostale sudionike ovog događaja. (M. VUKŠIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter