Otkazano cak osam susreta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Subotnji snijeg je uvelike poremetio i sportsku sliku na Poluotoku. Tradicionalno sportom bogata subota odjednom je presvukla svoje ruho, cak je osam susreta otkazano. Vec od jutra jedna za drugom odgadane su utakmice u malom nogometu, košarci i odbojci. Odmah ujutro saznalo se da su odgodeni svi susreti pulskog malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa".

- U nedjelju cemo kompletirati prvo kolo na glavnom turniru, dok ce na "Mini ulici - Glas Istre" svoje susrete odraditi skupina C, izjavio je Žarko Mihajic, predsjednik organizatora turnira SD-a "Hakl".

U Rijeci je odgodena i Skupština Hrvatskog bocarskog saveza te susret Prve malonogometne lige, u kojem je "Potpican '98" trebao putovati u Split, a nakon toga su otkazani susreti košarkašica "Biske Pule", košarkaša "Purisa", zatim dva istarska derbija u B1 ligi košarkaša i susret Rovinjki u istoj ligi kod košarkašica. Bolje srece nisu bile ni odbojkašice, jer su odgodeni susreti u sklopu Druge lige zapad.



Košarkaši "Pule 1981" svoj su prvenstveni susret A2 lige s rijeckim "Jadranom" na vrijeme prebacili za nedjelju u 13.30 sati, dok su odbojkaši "Rovinja" i odbojkašice "Marcane" otkazali i svoje prvenstvene susrete. Tako bi u nedjelju osim malonogometnog turnira i košarke u Puli gledatelji mogli još pogledati u 11 sati utrku Istarske zimske lige u Kašteliru i u 16 sati drugoligaški odbojkaški susret "OTP banke II" i "Kastva" u Puli. Definitivno malo sportskih susreta te ce se ovaj vikend pamtiti kao jedan od najsiromašnijih ikad.


Podijeli: Facebook Twiter