Otkazana projekcija filma na Drosini

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predvidena projekcija filma "Vratar Liverpoola", koja se trebala održati veceras u 21.30 sati na Gradskom stadionu Aldo Drosina u Puli, otkazana je. Nakon generalne probe u petak navecer postalo je jasno da se na sportskom semaforu stadiona titlovi filma nece moci kvalitetno pratiti.

Pracenje filma sa zapadne tribine, buduci da se odustalo od puštanja posjetitelja na travnjak koji se tretira hebricidima, pogotovo bi školarcima bilo vrlo naporno, pa su javne ustanove Pula sport i Pula film festival odlucile projekciju otkazati i prebaciti u kino Valli u razdoblju od 2. do 8. kolovoza.

- Molimo javnost za razumijevanje, te se ispricavamo za nastalu situaciju, poruka je iz Javne ustanove Pula Sport.

Bucno najavljivana, projekcija norveške sportske komedije, koja je prošle godine na mnogim medunarodnim festivalima (Berlin, Montreal) nagradena glavnim nagradama, doživjela je fijasko. Prvo je uskracen travnjak stadiona, no iz potpuno opravdanih razloga, a onda je na kraju otkazana i cijela projekcija. Pomalo iznenaduje da proba nije odradena ranije kako bi se javnost na vrijeme informiralo i sprijecio eventualni fijasko. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter