Otkazan porecki nauticki sajam

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najavljivani International Nautical Show, prvi porecki sajam nautike zakazan za period od 6. do 15. svibnja na gradskoj rivi, nece se održati! Razlog je, kako doznajemo, izostanak bilo kakvih povratnih informacija i predradnji organizatora, talijanske tvrtke R.A.M. Commerciale.

Prve konkretne pripreme za sajam nautike pocele su sredinom ožujka kada je u poreckoj luci ispred hotela Palazzo usidrena 39-metarska jahta 'Intuition Lady' koja je, kako nam je tada rekao predstavnik organizatora Mario Alpidio Recchia, trebala biti prva od 80-ak luksuznih rabljenih jahti i jedrilica poznatih proizvodaca koje ce biti predstavljene. Medutim, sljedecih mjesec i pol dana nikakve daljnje radnje za pripremu velikog eventa nisu poduzete.

Manifestacija je uvrštena i na listu dogadanja gradske Turisticke zajednice, a na prošlotjednoj konferenciji za novinare u gradskoj upravi u povodu Dana grada i manifestacija koje ce se u svibnju održavati u gradu najavljeno je održavanje sajma, iako pod upitnikom.

Tada su referent za gradske manifestacije Sergio Pavat i dogradonacelnica Nadia Štifanic Dobrilovic rekli novinarima da trenutno nemaju više informacija o sajmu ni konkretne podatke hoce li se održati, a najavili su da ce više detalja biti poznato sredinom tjedna kada je trebao biti zakazan sastanak gradskih vlasti s organizatorom. (Vedrana HABEREITER)

PROCITALI STE SKRACENU VERZIJU TEKSTA. OPŠIRNIJE O OVOJ TEMI CITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE.


Podijeli: Facebook Twiter