Otkazan koncert Lepe Brene u Osijeku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Organizatori koncerta Lepe Brene u Osijeku, Udruga Student 3P i sama pjevacica, otkazali su koncert, navodeci kao razlog negativne politicke konotacije.

Protiv koncerta te pjevacice u Osijeku, koji je najavljen za subotu u dvorani Gradski vrt, pobunile su se braniteljske udruge i HSP, najavljujuci da ce prosvjedovati na dan održavanja koncerta.

Organizatori koncerta u priopcenju navode da je cilj bio skupiti novac za stipendiranje studenata koji su u teškoj financijskoj situaciji, ali da, kako kažu, "nažalost uz najbolju volju, koncert nije naišao na podršku koja je potrebna organizaciji takvog dogadaja".

Lepa Brena, Brena tim i Udruga Student 3P se ispricavaju zbog otkazivanja koncerta svima koji su kupili ulaznice i navode da ce im novac biti vracen.

Braniteljske udruge i HSP su u ponedjeljak najavili da ce prosvjedovati na dan održavanja koncerta ispred dvorane Gradski vrt, gdje ce pjevati "svoje pjesme". Predsjednik HSP Daniel Srb rekao je na mini prosvjednom skupu ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i civilima da "Osijek nije Šabac, a Osjecko-baranjska županija Šumadija".


Podijeli: Facebook Twiter