Otkazan "Glazbeni tok" u Bujama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Koncert "Glazbeni tok" koji se veceras trebao u sklopu Dana grožda održati na Trgu Josipa Broza Tita u Bujama i na kojem su trebali nastupiti Popeye, Darko Jurkovic i ostali otkazan je zbog kiše.

Iako je bilo predvideno da se koncert u slucaju nevremena premjesti u dvoranu kina, to je takoder otpalo zbog bojazni da nece doci dovoljno publike, objasnio nam je Valter Bassanese iz bujske turisticke zajednice. Takoder, otkazana je najavljena modna revija na Trgu svetog Servula.

Bakhov dvor ce svoja vrata na Trgu sv. Servula otvoriti u nedjelju u 18 sati i pokazati publici kako se nekad grožde pretvaralo u vino. Prije toga ce u 15 sati krenuti povorka alegorijskih kola, uslijedit ce igre gradova vina.

Grupa Nola u subotu u 21 sat nece razocarati svoje obožavatelje, ali ce koncert u slucaju kiše biti preseljen s Trga Josipa Broza Tita u kino dvoranu. Subotnji 13. Ko konj festival – Big Chill premješten je u Momjan, u tamošnji Dom kulture gdje ce svirka poceti u 20 sati. Miro Ungar & Come prima band nece nastupiti.


Podijeli: Facebook Twiter