Otišao uciti španjolski pa postao voditeljska zvijezda

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanac Charile Bick (20) odustao je od studija prava u Velikoj Britaniji i otišao u Cile uciti španjolski jezik. Prijavio se na tamošnji Supertalent i brzo postao slavan.

Mladi Britanac u domovini je napustio studij prava i preselio se u Cile kako bi poboljšao svoj španjolski te završio u cileanskoj inacici Supertalenta, piše Daily Mail. Charlie Bick (20) odbio je mjesto na sveucilištu u Newcastleu i otisnuo se na putovanje u Južnu Ameriku.

Prijavio se na audiciju za Supertalent gdje je pjevao "Angels" Robbieja Williamsa na engleskom jeziku, a zatim ga je žiri zamolio da nešto otpjeva na španjolskom. Odabrao je "Hero" Enriquea Iglesiasa i otpjevao ga bolje nego Williamsa na materinjem jeziku.

Zadovoljni žiri se jednoglasno složio da Charlieja puste u drugi krug natjecanja. Britanac je sada zvijezda u Cileu gdje ga svakodnevno opsjeda na tisuce obožavateljica. Iako je bio favorit, izbacen je iz showa prije finala no nastupi su mu osigurali posao voditelja na cileanskoj televiziji emisiji Calle 7.


Podijeli: Facebook Twiter