Oteo bivšu djevojku pa izazvao sudar

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Županijsko državno odvjetništvo podnijelo je Istražnom centru Županijskog suda u Puli istražni zahtjev protiv 20-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je 8. ožujka ove godine oteo bivšu djevoku.

Odvjetništvo sumnja da je mladic bez odobrenja 22-godišnjakinje s kojom je bio prekinuo vezu, a u namjeri da ju prisili na nastavak veze, ušao u njen stan u Puli, prijetio joj te joj narednog jutra oduzeo kljuceve vozila. Prisilio ju je da ude u auto kojim je krenuo prema Rijeci, ali je nedaleko od Rijeke vozilom udario u kamion pri cemu je zadobio teške ozljede zbog kojih je prevezen u KBC Rijeka.

Iz tog istražnog zahtjeva te novinarskog izvještaja o nesreci ocito je da se radi o Mariju Iveljicu iz Sv. Ivana Zeline koji je u Matuljima 8. ožujka skrivio tešku nesrecu nakon koje se razotkrilo da je oteo bivšu djevojku T. S.

Za Iveljicem je istarska policija bila pokrenula potjeru dok je vozio cestom prema tunelu Ucka brzinom vecom od 150 km na sat, no dva policijska punkta s istarske strane nisu ga uspjela zaustaviti.

Ludu vožnju mladic je nastavio u tunelu pa je informacija proslijedena opatijskoj policiji, a nedaleko od restorana Dina u akciju se ukljucio i presretac. No, kad ga je vozac u bijegu vidio maksimalnom je brzinom skrenuo u lijevi trak te se sudario s teretnjakom, kojim je upravljao Željko F. (29) iz Kršana.

Iveljic je teško ozlijeden, njegova bivša djevojka lakše, a vozac kamiona prošao je bez ozljeda. Dva policajca lakše su ozlijedena krhotinama vozila.

Policija je vec prilikom ocevida posumnjala da je Iveljic, s podebljim prekršajnim dosjeom, u Puli oteo bivšu djevojku.


Podijeli: Facebook Twiter