Otac kamionetom usmrtio sincica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Obiteljska tragedija koju je teško i zamisliti dogodila se rijeckoj obitelji koja stanuje na adresi Rudolfa Tomšica 27/4. Oko 15.40 sati dogodila se stravicna prometna nesreca u kojoj je smrtno stradalo petogodišnje dijete. Otac je vozeci unatrag kamionet Iveco pregazio vlastitog sina!

Otac se vracao s posla vozeci kamionet tvrtke u kojoj radi. Istovremeno se djecak igrao u susjednoj kuci s drugom djecom i onog trenutka kada je ugledao tatu da se vraca s posla, razdragano mu je potrcao u zagrljaj. Nestrpljivo dijete je po svemu sudeci htjelo sacekati oca dok parkira kamionet. Otac ga iz kamiona nije mogao vidjeti, a spominje se mogucnost da se nesretno dijete spotaknulo i palo netom prije tragedije.

Dok se otac krenuo parkirati na strmoj uzbrdici na uskoj cestici vožnjom unazad, u djelicu sekunde shvatio je da je prešao preko necega. Sljedeci trenuci užasa neopisivi su. Otac je izašao iz vozila i ugledao bespomocno tijelo svoga sina pod kotacima. Zgrabio ga je i spustio se desetak metara niže do glavne ulice Rudolfa Tomšica i zapomažuci zaustavio prvo vozilo koje je naišlo.

S djetetom u narucju krenuo je put bolnice. Pred kucom na Banderovu krvava djetetova »kroksica« ostala je nijemo svjedociti bolnoj tragediji. Nažalost, vrlo je brzo stigla vijest da je djecak preminuo, a otac ostao u bolnici pod sedativima.

Na mjesto dogadaja odmah je došla ocevidna ekipa Prometne policije i dežurna zamjenica opcinske državne odvjetnice. Detalji ove strašne tragedije i okolnosti koje su joj prethodile se utvrduju. U ulici obavijenoj mrakom odjekivao je plac majke koja je u stanu ostala sa šestomjesecnom bebom. (S. KLEVA/Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter