Otac Jodie Foster završio u zatvoru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Otac glumice Jodie Foster proglašen je u srijedu krivim na kalifornijskom sudu zbog prijevare dvadesetak osoba na racun popularnosti svoje kceri.

Lucius Fisher Foster III., kojemu je 89 godina, mogao bi dobiti 25 godina zatvora. Sudac Gregory A. Dohi zadržao ga je u pritvoru.

Postariji gospodin koji je prekinuo svaku vezu sa svojom kceri, priznao je da je prevario najmanje dvadesetak kupaca za iznos koji premašuje 130.000 dolara.

Uz jamstveni cek na 5.000 dolara, Foster im je preko svoje internetske stranice lažnog agenta nekretninama nudio gradnju montažnih kuca u cetvrti San Fernando Valley. "No nijedna kuca dosad nije sagradena", dodao je tužitelj Doc Cocek tijekom sudenja.

"Barem polovini žrtava je rekao da je otac Jodie Foster, što je bilo dio prijevare kako bi zadobio povjerenje klijenata", istaknuo je Cocek.

Foster koji hoda uz pomoc štapa, tražio je da mu se sudi što prije kako bi po izlasku iz zatvora mogao žrtvama naknaditi štetu.

"Vratit cemo im novac, makar mi to može uzeti dvije do tri godine života... Star sam, želim živ izaci iz zatvora", rekao je glumicin otac.


Podijeli: Facebook Twiter