Otac Bernarda Tomića udario drugog tenisača

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Otac australskog tenisača Bernarda Tomića optužen je da je udario sparing partnera svog sina Thomasa Droueta iz Monaca, piše u ponedjeljak australski tisak, a informaciju je potvrdio i Australski teniski savez. Postoje dvije verzije incidenta: ili je Drouet pokušao intervenirati dok su se Bernard Tomić i njegov otac koji mu je trener žestoko svađali za vrijeme treninga, ili se incident dogodio na ulici s obzirom da su odnosi između oca Tomića i Droueta napeti posljednjih nekoliko dana.

Prema pisanju tiska, John Tomić je razbio nos Thomasu Drouetu udarivši ga u glavu, nakon čega je priveden u policiju. Incident se dogodio u Madridu gdje se ovaj tjedan održava turnir iz serije Masters 1000. Bernard Tomic je u nedjelju poražen u prvom kolu od Čeha Radeka Stepaneka 3:6, 2:6.

Dužnosnik Australskog teniskog saveza Todd Woodbridge je potvrdio da se dogodio incident u kojem je sudjelovao John Tomić. "Pokušat ćemo saznati je li on optužen za nešto", kazao je Woodbridge za australski radio .

Tomić, 53. na ATP ljestvici, ima 20 godina i velika je nada australskog tenisa, ali je poznat po ispadima - 2012. se sukobio s australskom policijom nakon što je zaustavljen zbog prebrze vožnje, a početkom ove godine posvađao se s Patom Rafterom koji mu je prigovorio nedostatak profesionalizma.

O Johnu Tomiću se također već pisalo zbog ispada bijesa, posebno prema direktoru Australian Opena 2010., koji mu se zamjerio jer je susret njegovog sina stavio da se igra kasno. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter