Osvojio 1,6 mil. L na lotu, a ne želi odseliti od mame

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bivši šef kuhinje Neil Baker (37) iz Bridgwatera koji je na lotu osvojio 1,6 milijuna funti (13 milijuna kuna) odbacio je glamurozan nacin života i ostao živjeti s majkom Margaret (77). Ne želi živjeti nikako drugacije.

Ipak, tjedan dana nakon izvlacenja u sijecnju dao je otkaz na poslu, piše Daily Mail. Medutim, umjesto nocnih zabava i skupocjenih automobila, Neil je samo odveo majku da posjeti grob svog pradjeda koji se borio u Prvom svjetskom ratu.

Nije cak ni preuredio kucu od 120.000 funti (980.000 kuna) u kojoj su živjeli, a još vozi svoj deset godina star Jaguar. Njegova djevojka Debbie Williams (35), takoder, još živi kod svojih.

"Ljudi me pitaju kako provodim vrijeme, ali ja imam strašno puno obaveza. Dani mi lete. Mogu dosta vremena biti s mamom i Debbie. Mogu mamu odvesti gdje god poželi. Prije nikada nisam imao vremena", objasnio je Neil koji još kupuje hranu na akciji. Ne razumije nepotrebno kupovanje stvari.

"Ne želim novi auto. Volim svoj, samo mu treba nekoliko popravaka", dodao je. Da ima vecu kucu samo bi više trošio na održavanje. Jedino što još planira je uplatiti mami krstarenje.


Podijeli: Facebook Twiter