Ostvaren rekord od 31.700 jedinstvenih korisnika koji su pregledavali naš portal!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon izvrsnih rezultata kojima smo se pohvalili prije par dana, jučer je naš novodizajnirani web portal ostvario i rekordnu posjetu otkad je 7. svibnja osvanuo u novom ruhu. Naime, jučer ga je tijekom dana pregledalo više od 31.700 jedinstvenih korisnika.

Kao što smo već neki dan kazali, otprilike 54 posto korisnika naš portal prati preko desktop računala a 46 posto njih putem smartphonea i tableta. 85 posto usera je iz Hrvatske dok je preostalih 15 posto bilo iz čak 18 zemalja svijeta, najveći dio iz Italije, Njemačke, Slovenije i Sjedinjenih Država.

Od početka rada redizajniranog portala Glasa Istre 7. svibnja do danas prosječna dnevna posjeta bila veća od 24 tisuće jedinstvenih usera, dok su pikovi do jučer bili 9. svibnja s 30.866 te 24. svibnja s 29.774 jedinstvenih usera.

Jednako tako, i naše novo Online izdanje putem kojeg je u svakom trenutku i na svakoj platformi dostupna digitalna verzija našeg tiskanog izdanja, u nepuna je tri tjedna dobilo veliki broj pretplatnika iz čitavog svijeta, što znači da smo i s tim projektom pogodili.

Zahvaljujemo se našim čitateljima na povjerenju i nadamo se da ćemo im novim proizvodima i uslugama Glasa Istre na svim platformama informacije iz Istre učiniti dostupnijima. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter