Ostavka direktorice Arene Snježane de Gravisi

Snježana de Gravisi (M. ANGELINI)
Snježana de Gravisi (M. ANGELINI)

"S obzirom na razilaženje u načinu rješenja trenutne situacije Arene modne kuće te činjenice da Uprava nema širu podršku unutar tvrtke za realizaciju pokrenutog postupka predstečajne nagodbe kao jedinog rješenja koje omogućava nastavak poslovanja, a time i realizacije plana financijskog i operativnog restrukturiranja, odlučila sam s današnjim danom dati ostavku na funkciju predsjednice Uprave i direktorice Arene Modne kuće d.o.o.", rekla je dojučerašnja direktorica Arene modne kuće Snježana de Gravisi, a u priopćenju koje je poslala navodi da njezina ostavka ne znači i njezin odlazak iz Arene.

"Ostajem na raspolaganju tvrtci jer znam da sam sada Areni potrebna. Moja je odluka dijelom motivirana osobnom, a dijelom poslovnom situacijom. U ovom se trenutku pokušava mene prikazati kao glavnog krivca za novonastalu situaciju, iako su svi zaposlenici znali da zajedno s njima proživljavam sve dobro i manje dobro u tvrtci. Na mene ova situacija djeluje još teže jer vidim moguće rješenje za spas Arene, ali više nisam u mogućnosti voditi borbu koja ne može i ne smije biti samo moja, već zajednička. Predstečajno nagodbeno vijeće ocijenilo je prijedlog predstečajne nagodbe perspektivnim kao jedino moguće i realno rješenje u ovom trenutku, koje bi osim podmirivanja svih financijskih potraživanja podrazumijevalo nastavak proizvodnje i očuvanje radnih mjesta", kaže Snježana de Gravisi.

"Stečaj Arene modne kuće nikako nije dobro rješenje za nas, ali bi moglo biti dobro rješenje za špekulante koji očekuju kupnju naših najvrednijih nekretnina u drugom ili trećem krugu rasprodaje stečajne mase", dodala je. (C. B. GALIĆ)

CIJELI TEKST ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter