Ostala zaglavljena u vlastitom WC-u

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedna je starica provela u WC-u cak tri tjedna prije nego su je pronašli vatrogasci. Susjedi su culi lupanje i udarce iz kuce, no mislili su kako je rijec o renoviranju kupaone, pa nisu obracali pažnju na takve zvukove.

Francuski vatrogasci oslobodili su 69-godišnju ženu koja je provela u svojoj kupaoni cak tri tjedna. Starica je, iako u vrlo lošem stanju, nekim cudom ipak preživjela. Do nesrece je došlo kada je brava na vratima pukla te ju ''zaglavila''.

Susjedi su prijavili nestanak nesretne žene tek nakon tri tjedna, a vatrogasci su je pronašli nakon što su provalili u stan u pariškom predgradu Epinay-sous-Senart.

Policija je izjavila da je žena uspjela preživjeti ovu nocnu moru samo zahvaljujuci tome što je pila toplu vodu iz slavine. Iako je tijekom noci pokušavala susjedima dati do znanja da je zaglavljena lupanjem po cijevima, njen poziv za pomoc nitko nije shvacao ozbiljno.

Naime, susjedi su navedeno lupanje pripisivali renoviranju kupaone, cak su i potpisivali peticiju da otkriju tko to lupa kako bi ga zaustavili.


Podijeli: Facebook Twiter