Ostajem cvrsto na zemlji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Labinski strucnjak na klupi pulskog nogometnog prvoligaša Valdi Šumberac zasigurno ce subotnju pobjedu nad "Karlovcem" doživotno pamtiti. Bila mu je to premijerna prvoligaška utakmica u karijeri i odradio ju je za cistu peticu. "Istra 1961" je pred dobro ispunjenom tribinom na Verudi upisala trecu prvenstvenu pobjedu, a prvu na Verudi i to protiv "Karlovca" trenera Igora Pamica koji je donedavno bio hit prvenstva. Ujedno je to tek druga prvenstvena utakmica ove sezone u kojoj se pulska mreža nije zatresla, nakon one protiv "Cibalije".

Aplauz publike nakon susreta te pjesma koja je jasno i glasno odjekivala iz pulske svlacionice znacili su samo jedno: ovo je bila pobjeda izborena na krilima silnog motiva i bez obzira na to što je na tribinama sjedio moguci nasljednik na klupi Verudeža, trener Šumberac imao je razloga za slavlje u subotu navecer.

- Jeste li proslavili premijernu prvoligašku pobjedu u svom debiju protiv "Karlovca"?

- Bila je tek mala proslava u krugu prijatelja u Labinu. Ništa spektakularno, nisam takav tip koji ce divljati okolo. Uostalom, za ovu pobjedu zasluge pripadaju igracima i kompletnom timu, Zoranu Moravcu, Željku Petrovicu i fizioterapeutu Marijanu Brkljaci. Svi smo mi dio tima. Ja ostajem cvrsto na zemlji, jer sam svjestan onoga što nas ceka u iduca tri kola do kraja polusezone. Nece biti lako doci do bodova - rekao je Valdi Šumberac. (R. C)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE U PONEDJELJAK


Podijeli: Facebook Twiter