Ostaje li Istra 1961 bez najefikasnijeg napadača?

Goran Roce u belgijskom Monsu? (M. MIJOŠEK)
Goran Roce u belgijskom Monsu? (M. MIJOŠEK)

Uvjerljive pobjede nad prvoligaškim suparnicima, ali i prikazane igre razvedrile su trenera Istre 1961 Igora Pamića.

- Ukoliko ćemo suditi po rezultatima, dosadašnji je dio priprema dobro odrađen, ali ja ove rezultate ipak ne uzimam kao neko mjerilo - rekao je trener pulskog prvoligaša. - Dečki su umorni od priprema i to se vidjelo i u ovom susretu s Goricom, ali prikazali smo solidnu, ne bajnu utakmicu. Bili smo efikasni i razigrani iako smo miksali sastav, nešto zbog ozljeda, nešto planski. Igrali smo ofenzivno, a posebno me raduje što nam slovenski prvoligaš nije nijednom priprijetio.

U jučerašnjem susretu u zeleno-žutom dresu nije zaigrao Goran Roce koji je otišao na probu kod jednog ruskog prvoligaša da bi potom preko Zorana Bana završio u belgijskom prvoligašu Monsu. S dobrim izgledima da tamo i ostane.

- Vidjet ćemo što će biti s Roceom. Ukoliko ostane kod nas, onda sam miran, ali ako ode, onda moramo naći još jednu špicu jer ne možemo u nastavak prvenstva ući samo s Križmanom. Nisam bio za tu ekshibiciju, da puštamo igrača sad pred kraj prelaznog roka, ali ako su u klubu tako odlučili, ako nam visi mač nad glavom, ja tu ništa ne mogu, rekao je Pamić. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter