Osnovan ORaH, nova politička stranka M. Holy

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Održivi razvoj Hrvatske - ORaH, nova je politička stranka osnovana danas u Zagrebu a vodit će ju Mirela Holy, saborska zastupnica i bivša ministrica zaštite okoliša i prirode koja je rekla kako će ORaH biti drugačiji te mu je cilj postati treća politička stranka u Hrvatskoj.

Podsjetivši kako je ORaH 142. ili 143. politička stranka u Hrvatskoj, Mirela Holy je rekla da Hrvatskoj ne treba toliki broj političkih stranaka, ali je ORaH potreban Hrvatskoj.

"Smatramo da je ORaH drugačija politička stranka jer ćemo mi biti drugačiji političari i političarke nego političari i poličarke koji danas imaju prilike govoriti u parlamentu ili u izvršnoj vlasti. Zbog toga što je ORaH-u politika posao u javnom interesu i zbog toga što je ORaH izabrao održivost, a bez održivosti nema uspješnog društva. ORaH nudi zdravu politiku", poručila je Holy.

Mirela Holy je istaknula da su ono čime će privući birače toj stranci prije svega vjerodostojnost i politički integritet.

"Mislim da sam svojim dosadašnjim političkim radom dokazala da sam principijelna i vjerodostojna političarka. Trudim se okupljati ljude koji razmišljaju na sličan način, ali vrijeme će pokazati hoćemo li u tome biti uspješni i osvojiti povjerenje birača", poručila je Holy. (Hina, foto CROPIX)


Podijeli: Facebook Twiter