Osjecanku ubio vanbracni partner

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Miru Ljušanin (49) iz Osijeka mucki je u Porecu ubio partner u izvanbracnoj zajednici Vlado Gavric (57), državljanin BiH s prebivalištem u Porecu, u petak oko 1 sat. Motiv ubojstva je policiji još nepoznat, a Gavric se sat vremena nakon zlocina sam prijavio policiji.

Oružje još nije pronadeno. Po nalogu dežurnog istražnog suca Svetislava Vujica tijelo je prebaceno radi obdukcije u rijecki Zavod za sudsku medicinu. Kriminalisticka obrada je u tijeku, izvjestila je Nataša Rogic, glasnogovornica PU istarske.

Prema prvim informacijama, Gavric se najprije verbalno sukobio s Mirom Ljušanin u petak oko 1 sat, a potom je napao i izbo nožem na uglu Dekumanove i Ulice Vladimira Nazora. Ozlijedena je prema svemu sudeci pokušala pobjeci, a Gavric je i dalje napadao. Uspjela je stici do Ulice Frane Glavinica, nasuprot poreckog akvarija, gdje je na smrt izbodena.

Mira Ljušanin je bila zaposlena u jednom ugostiteljskom objektu u Porecu, a Gavric zvani Kocka poznat je po stalnim obilascima gradskih kockarnica.


Podijeli: Facebook Twiter