Osjecajte se seksi u uredu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vecina nas radi posao gdje je "pristojna" i "odgovarajuca" odjeca obavezna - što znaci, nema zabavne, seksi odjece. No to ne znaci da se automatski necete osjecati seksi. Ima nekoliko stvari "za avanturisticke djevojke zaglavljene u odjelu" koje mogu podici razinu svog seksipila bez da to itko direktno primijeti.

Južna frizura
Ozbiljno, ako uredite intimnu zonu, odmah cete osjecati više seksi Možete se pokušati i poigrati s intimnom frizurom. Pokušajte je oblikovati na razlicite nacine. U igricu možete ukljuciti i svoju "bolju" polovicu, nakon vaših seksi igrica iduca dva dana cete na poslu imati o cemu razmišljati i definitivno cete se osjecati seksi.

Lude boje noktiju na stopalima
I vi cete se osjecati življe i luckastije ako su vam takvi i nokti na stopalima. Obojite te noktice u neku jarku, ludu nijansu i odmah cete se osjecati bolje u vašem dosadnom crno bijelom ili smedem kompletu. To je kao da vam je ispod dosadnih cipela zabava koja jedva ceka kraj radnog vremena da se pokaže.

Donje rublje
Seksi donje rublje, o da! Koji je bolji nacin da se osjecate seksi, nego da na sebe nabacite seksi grudnjak i gacice? I opet ispod dosadne odjece skriva se prava seksi božica koja samo ceka da je netko pusti na slobodu. A ako nemate seksi donje rublje – ovo je prava prilika da se pocastite!

Glatka koža
Vodite racuna o svojoj koži. Brinite o njenoj hidrataciji, zato što je glatka koža, osobito noge, nevjerojatno seksi. Osim toga, ne biste željeli da vaš prezgodni kolega ne primijeti vaše predivne glatke noge, ili baršunastu kožu vrata i dekoltea...


Podijeli: Facebook Twiter