Osim Puljanina, nestalo još petero mladih

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Šestero mladica i djevojaka u Hrvatskoj, od kojih su dvije maloljetnice, nestalo je u razdoblju od samo sedam dana, alarmantan je podatak s internetskog portala Nestali.hr. Rijec je o mladim ljudima iz Pule, Rijeke, Virovitice i Zagreba.

Tridesettrogodišnji Branimir Fritz, rodeni Puljanin s prebivalištem u Zagrebu, nestao je u Rovinju 28. veljace. Nakon što se udaljio s rovinjske adrese boravišta bio je viden u okolici Buja, nakon cega mu se gubi svaki trag. Visok je oko 163 cm, ima smedu kosu i smede oci te je srednje tjelesne grade.

Dan kasnije u Sesvetama je nestala 26-godišnja Emina Mehmeti iz Zagreba. U 10.30 sati udaljila se s adrese Ivana Keleka 43 i od tada joj se gubi svaki trag. Visoka je oko 165 cm, ima crnu ravnu kosu i kestenjaste oci. Djevojka je slabije tjelesne grade, a u trenutku nestanka nosila je tamnoplavi ruksak s natpisom "Champion".

U Delnicama je 1. ožujka nestao 19-godišnji mladic Antonio Matoušek iz Virovitice. Antonio je bio na izletu, odvojio se od grupe s kojom je bio i nije se pojavio do polaska autobusa. Visok je oko 185 cm i ima smedu kosu.

U jednom danu, 24. veljace, u Zagrebu se izgubio trag dvjema osobama - 17-godišnjakinji i 24-godišnjaku. Ivan Cvek (24) nestao je s adrese Bolnicka cesta 32. Visok je oko 185 cm, ima crnu kosu i smede oci, jace je tjelesne grade s malim ožiljkom ispod oka. Zahtijeva pojacanu zdravstvenu skrb. Sedamnaestogodišnja Mia Dragojevic isti je dan otišla u školu u 7 ujutro i više se nije vratila. Visoka je oko 167 cm, ima crnu valovitu kosu i velike kestenjaste oci.

U Rijeci je 27. veljace prijavljen nestanak 16-godišnje Daniele Nikolic. Visine je oko 170 cm, ima crnu dugu kosu i crne oci. (V. VESIC, Foto nestali.hr)


Podijeli: Facebook Twiter