Osijek u subotu gostuje kod Istre 1961

Slavko Blagojević (D. ŠTIFANIĆ)
Slavko Blagojević (D. ŠTIFANIĆ)

Pred nogometašima Istre 1961 u subotu je deseti ogled sezone, dvoboj protiv Osijeka, koji će se igrati na Gradskom stadionu "Aldo Drosina" s početkom u 19 sati. Bit će to drugi istarsko-slavonski ogled u četiri dana, nakon što su u srijedu "zeleno-žuti" svladali Višnjevac na njegovom terenu i izborili plasman u osminu finala Kupa Hrvatske.

Pobjednički gol na toj utakmici bio je djelo Slavka Blagojevića, a veznjaku pristiglom ovog ljeta u Pulu iz redova Lučkog bio je to prvijenac u novom klubu.

- U Istri 1961 sam ja onaj koji "dere-pere", naglasio je Blagojević, čija će agresivnost trebati danas treneru Pamiću u srazu s Osječanima.

Kako je Slavko Blagojević također Slavonac, rođen prije 25 godina u Otoku pokraj Vinkovaca, sigurno je da zna što danas gledatelji mogu očekivati u srazu Istre 1961 s njegovim "zemljacima".

- Bit će to čvrsta utakmica, ne previše lijepa za gledanje i neće biti puno golova. To potvrđuje i statistika, jer je Osijek u dosadašnjem tijeku sezone primio samo četiri gola, a mi tri više - potkrijepio je Blagojević svoje razmišljanje brojkama.

Na putu do četvrte pobjede u sezoni, trener Igor Pamić bit će lišen usluga ozlijeđenih Siniše Linića, Ivana Zgrablića i Ahmada Sharbinija, kao i Alena Pamića koji će današnji ogled preskočiti zbog tri žuta kartona. (Ivica CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter