Osijek: Luđak napao trudnicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Trudna 31-godišnja Osječanka napadnuta je danas prijepodne u tramvaju. Nepoznati muškarac nasrnuo je na trudnicu i srušio je na pod!

- Prema prvim informacijama, Osječanka je sjedila i htjela se ustati starijem muškarcu koji je stajao kraj nje. No, kada je vidio da je trudna rekao joj je da sjedne i da će on i dalje stajati. U tom trenutku prišao im je nepoznati muškarac i nasrnuo na nju, doznajemo od Marka Ćalete, glasnogovornika PU osječko-baranjske.

Nepoznati manijak počeo je vikati na trudnicu da bi je potom i povukao, pri čemu je pala na pod. Došlo je do komešanja u tramvaju koje je nepoznati muškarac iskoristio za bijeg.

Kako doznajemo, žena je krenula liječniku na redoviti pregled. Igor Medić, direktor osječkog gradskog prijevoznika, odmah je obaviješten o napadu.

- Muškarac je bio grub, misleći da je to djevojka koja sjedi i neće se dići. Žao nam je što se takvo što dogodilo. Policiji ćemo dostaviti fotografije i adrese svih osoba koje su bile u vozilu. Baš zbog ovakvih slučajeva od sljedeće godine uvodimo videonadzor u svim vozilima, ali i izvan njih, rekao je Medić. (S. L.)


Podijeli: Facebook Twiter