Osam supermodela skinulo se do kraja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

One su najpoželjniji modeli za reklamiranje odjece, no i bez odjece izgledaju fantasticno. One su Kate Moss, Naomi Campbell, Lara Stone, Natalia Vodianova, Amber Valletta, Jeneil Williams, Kristen McMenamy i Daria Werbowy.

Osam supermodela skinulo se za novo specijalno izdanje magazina Love. Sve su atribute pokazale u identicnoj pozi koja krasi naslovnicu dijela magazina posvecenog svakoj pojedinacno. Slike potpisuje slavni fotografski dvojac Mert Alas i Marcus Piggot.

Izbor ovih osam modela nije nimalo slucajan, jer upravo one predstavljaju najljepše žene u svijetu mode.

"Za ovo izdanje magazina Love, odabrali smo osam žena koje su prepoznate kao najljepše žene na svijetu. Pokazali smo njihova tijela, koja se smatraju najsavršenijima na svijetu, u identicnoj pozi", kazala je urednica magazina Love, Katie Grand.

"Napravili smo to kako bismo pokazali koliko su fizicki razlicite. Zato smo uz slike dodali i njihove mjere. Poanta je da 'savršenstvo' varira kao što pokazuju njihove mjere."

"Bilo je zanimljivo proucavati ih gole, sve u istoj pozi, a tako razlicite", rekao je jedan od fotografa, Mert Alas. "Svaka od osam žena koje smo fotografirali posebna je na svoj nacin", dodao je Piggot.


Podijeli: Facebook Twiter