Oružana pljačka hotela u Istarskim toplicama

Hotel Istarske toplice
Hotel Istarske toplice

Trojica maskiranih nepoznatih razbojnika su, prema neslužbenim izvorima, naoružani kalašnjikovom, opljačkali hotel Istarske toplice lječilište kod Buzeta u noći s ponedjeljka na utorak oko 2.20 sati. U pljački nitko nije ozlijeđen, a naoružani trojac je s nedefiniranim iznosom novca pobjegao u nepoznatom smjeru, dok je policija po dojavi na cestu postavila blokade i kontrolirala vozila i vozače.

U utorak ujutro smo razgovarali s ravnateljem hotela Vedranom Velenikom koji je bio prilično štur, budući da je prije nas razgovarao s policijom i u interesu istrage nam nije mogao davati opširnije izjave.

- Prvenstveno želim naglasiti da sam sretan jer nitko nije nastradao. Ono što mogu reći je da su tri nepoznate osobe ušle u hotel i oružjem zaprijetile recepcioneru te od njega zatražile ključ od sefa. Pobjegli su u nepoznatom smjeru s novčanim iznosom kojeg ne bi navodio radi istrage. Pretpostavka je da su došli i pobjegli s automobilom, a ne mogu vam potvrditi o kakvom se oružju radi, kazao nam je ravnatelj Velenik. (Napisao i snimio Mateo SARDELIN)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD SRIJEDE


Podijeli: Facebook Twiter