Ortomed donirao pomagala Društvu distrofičara

Donacija vrijedna 60 tisuća kuna uručena Društvu distrofičara Istre (N. S.)
Donacija vrijedna 60 tisuća kuna uručena Društvu distrofičara Istre (N. S.)

Donacija tvrtke Ortomed u vrijednosti 60 tisuća kuna uručena je jučer predsjedniku Društva distrofičare Istre Davoru Komaru. Radi se o donaciji ortopedskih pomagala, odnosno invalidskih kolica i invalidskih hodalica na četiri kotača čija je primopredaja održana danas u poslovnici Ortomeda, u Ulici 43. istarske divizije. Ček od 60 tisuća kuna Komaru je uručio direktor Ortomeda Branimir Cvijetović, a svečanosti primopredaje prisustvovao je i gradonačelnik Boris Miletić.

Komar je prilikom primopredaje istaknuo da se radi o zaista velikoj donaciji ortopedskih pomagala te da će kolica i hodalice biti proslijeđene članovima DDI-ja i svim ostalim potrebitim korisnicima diljem Istre. Dodao je da su potrebe velike, napomenuvši da ih muči i kronični nedostatak električnih kreveta. Rekao je također da je današnja donacija 700. donacija koju će društvo uručiti korisnicima.

- DDI i tvrtka Ortomed svijetli su primjer pomaganja u društvu, rekao je među ostalim Miletić te je napomenuo da će Grad Pula i nadalje podržavati rad Društva i biti partner. Požrtvovni rad DDI-a prepoznala je i tvrtka Ortomed, istaknuli su pak Cvijetović i Jelena Vuković iz te tvrtke te su dodali da su sigurni da je donacija otišla u prave ruke, onima kojima je najpotrebnija. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter