Orobio benzinsku da bi platio racun u restoranu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kanadanin koji je ostao praznih džepova pronašao je pomalo neuobicajen nacin za placanje racuna u restoranu: prešao je preko ceste, orobio benzinsku crpku u susjednoj ulici i vratio se platiti rucak, priopcila je mjesna policija.

Cory Henderson (21) izašao je u petak navecer iz restorana "Browns Social House" u sjevernom Vancouveru na zapadu Kanade, ne plativši racun od 38 dolara, na što je konobar pošao za njim. Mladic mu je rekao neka pozove policiju, dodavši da ce on biti na benzinskoj crpki preko puta.

Nekoliko minuta poslije, policijska postaja u sjevernom Vancouveru primila je dojavu o razbojstvu na istoj crpki. Henderson je, zaprijetivši radniku na crpki odvijacem, otišao s novcem iz blagajne, po priopcenju policije.

Kao što je i obecao, mladic se vratio u restoran, platio racun, nakon cega se predao u ruke policiji, piše u priopcenju mjesne ispostave Kanadske kraljevske policije.

Hendersona je sud u tome gradu optužio za kradu, za "prijevaru radi nabave hrane" i za posjedovanje oružja radi pocinjenja kaznenog djela. Osloboden je uz jamcevinu, a iduceg tjedna se opet mora pojaviti na sudu.


Podijeli: Facebook Twiter