Originalna kreacija: Najljepši uskršnji izlog u Puli ima "Le Mode"

Haljina od ljuski jaja - originalna ideja, mukotrpna izrada
Haljina od ljuski jaja - originalna ideja, mukotrpna izrada

Četristotinjak jaja, odnosno ljuski, bilo je dovoljno da se kao najbolji izlog proglasi onaj dućana "Le Mode" u Istarskoj ulici. Rekli bi mnogi - napokon! Jer upravo se ovaj izlog, mada mu je ovo prvi put da je prvonagrađen, trudom djelatnica već sezonama izdvaja među gradskim izlozima u centru grada.

Vesna Jovičić iz Turističke zajednice Grada Pule na proglašenju je kazala da su se trgovci ove godine doista potrudili, no bez problema su izabrali pobjednika koji se doista izdvaja svojom originalnošću. Oko drugonagrađenih, navela je, borba je ipak bila tijesna. - Na drugo mjesto plasirao se "Kerver", treće mjesto zauzeo frizerski salon "Rozi" u Laginjinoj ulici. Na četvrtom je mjestu cvjećarnica "Arco Iris", peto dijele "Florami studio" i dječji "Benetton", šesta je "Enoteca Istriana" na Forumu, a sedma trgovina "KAI FA" u Veronskoj, navela je Jovičić te pohvalila i trgovine "Top Shop", željezariju "Agrarija", "Kraš", "Delicije" u Smareglinoj i na Trgu Portarata, Atelijer "Augusta" i galeriju "Legović" te ljekarnu "Centar".

Nagradu, tisuću kuna i naljepnicu, autorici izloga Ingrid Petrović, uručila je Lovorka Hajdić Golja iz Grada Pule, koji zajedno s pulskim TZ-om akciju biranja najljepših izloga i organizira. (B. PETROVIĆ)  - GO03226082.jpg N. LAZAREVIĆ  - GO03226078.jpga N. LAZAREVIĆ  - GO03226075.jpg


Podijeli: Facebook Twiter